078 880 1428 info@plaktreclame.nl

3M select graphic provider

Plakt! is 3M select graphic provider

Een partner die u kunt vertrouwen en die u helpt met het implementeren, promoten en
beschermen van uw merk, is van onschatbare waarde, of uw afzetmarkt nu internationaal,
nationaal of lokaal is.

Waarom 3M?

3M is reeds meer dan 50 jaar fabrikant van een uitgebreide reeks aan zelfklevende materialen voor de communicatie, decoratie en bescherming van een merk. Dankzij kwaliteitsvolle en opvallende visuele oplossingen wordt de brand building van de eindklant op die manier ondersteund. Ook op maat gemaakte producten helpen om aan de uiteenlopende noden van de eindklant te kunnen beantwoorden.

3M is in meer dan 100 landen aanwezig met een team van specialisten die met behulp van een regionale en globale structuur, niet alleen ondersteuning kunnen bieden op grensoverschrijdende projecten, maar evenzeer oog hebben voor de lokale projecten. Dat team van specialisten omvat ook technical service engineers met expertise in allerhande domeinen van de grafische industrie: signing, printing, lichtreclame, sustainability, … Die expertise komt nog meer tot recht in de aanwezigheid van lokale laboratoria waar diverse technische support kan geboden worden: van verschillende producttesten over het maken van prototypes tot de bepalingen van de garantie. Die kennis wordt dan samen met de signmaker omgezet tot de gewenste afbeeldingen volgens de vereisten van de eindklant, zodat deze gerust kan zijn van een goede, kwaliteitsvolle en gewaarborgde aanbieding.

 

Waarom Select Graphic Provider?

Een partner die u kunt vertrouwen en die u helpt met het implementeren, promoten en beschermen van uw merk, is van onschatbare waarde, of uw afzetmarkt nu internationaal, nationaal of lokaal is. Om die reden heeft 3M het Select Graphic Provider-netwerk opgezet, een wereldwijd netwerk van nauwkeurig uitgezochte partners die genieten van een uitgebreid partnership met 3M, dat tot de meest waardevolle merken ter wereld behoort.

Om deel te kunnen uitmaken van dit Select Graphic Provider-netwerk, dient de signmaker te beantwoorden aan verscheidene vereisten, die garanderen dat de eindklant wanneer hij in zee gaat met een 3M Select-partner, een kwaliteitsvolle graphic krijgt, die enerzijds voldoet aan zijn eigen verwachtingen maar anderzijds ook aan de kwaliteitsvereisten van 3M.

Het 3M Select Graphic Provider-netwerk is dan ook een kwaliteitslabel dat 3M aan de betrokken signmakers geeft. Dat kwaliteitslabel wordt bovendien jaarlijks geëvalueerd om de waarde en de kwaliteit op een hoog niveau te behouden. Nu en in de toekomst. Een 3M Select Silver Graphic Provider wordt op regelmatige basis geïnformeerd over nieuwe producten, wetgevingen, … zodat hij de juiste productcombinatie kan bepalen die beantwoordt aan de meest veeleisende verwachtingen in de grafische markt. Op die manier kan de eindklant een goede afhandeling van zijn project verwachten!

 

Waarom Performance Guarantee?

De verschillende waarborgen van 3M geven de nodige gemoedsrust. Aangezien branding programma’s steeds complexer en veeleisender worden, kan de kleinste aanwezigheid van een grafische fout al gauw heel wat meer kosten dan alleen maar ‘het probleem oplossen”. Het kan u uw reputatie kosten. Als u echter kiest voor 3M als partner, kan u rekenen op de hoogste niveaus van gegarandeerde grafische prestaties, diensten en ondersteuning. Niet alleen hier in de Benelux, maar overal ter wereld waar uw merk actief is.

De 3M-producten zijn ontworpen en opgebouwd om consistent en betrouwbaar te kunnen werken met grootformaat printers voor digitaal printen. Na intensieve prestatietesten op de folies worden de beste combinaties geselecteerd, zodat ze werken op alle aanbevolen systemen. De 3M Select Silver Graphic Providers vertrouwen op de 3M™ Performance Guarantee om de klant een compatibele oplossing aan te bieden. Deze Performance Guarantee houdt in dat de gebruikte 3M-media compatibel zijn met de ingezette printers en inkten waardoor de 3M Select Silver Graphic Provider een gegarandeerde duurzaamheid op kleef- en applicatie-eigenschappen kan verzorgen. Deze compatibiliteit is beschikbaar voor vele 3M folies beprint op een steeds breder scala van printermerken met originele inkten. 3M is er dan ook zeker van dat de folies en laminaten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die u aan 3M en de 3M Select Silver Graphic Provider stelt.

3m select graphic provider

Kom eens langs op onze locatie