078 880 1428 info@plaktreclame.nl

Full color / Drukwerk

Een (vloer)sticker, poster of behang nodig? PLAKT! regelt het. Met de eigen apparatuur kunnen we allerlei materialen zelf produceren en zelfs contour snijden.

Door de eigen printers en afwerkmogelijkheden kan PLAKT! wensen omzetten in daadwerkelijke producten in elk formaat. Voor de afwerking kunnen we zowel mat als glanzend gelamineerd leveren. Ook is het mogelijk een afbeelding tot in detail uit te snijden.
Elk plaatje, foto, illustratie of visueel beeld is om te zetten in een sticker.
Deze stickers kunnen we monteren op onder meer een raam, een auto, een etalage, een bord of anders.

De folies die we gebruiken zijn milieuvriendelijk, want pvc-vrij en op basis van watergedragen inkt.

Tevens is Plakt uw betrouwbare partner in het ontwerpen en leveren van alle soorten drukwerk. Denk hierbij aan Visitekaartjes, briefpapier en pennen.

Werk waar we trots op zijn

Hieronder kunt u voorbeelden bekijken van drukwerk dat wij geleverd hebben. Bent u naar iets specifieks op zoek en is daar geen voorbeeld van? Neem dan contact met ons op!

Prijzen

Doordat de mogelijkheden op het gebied van drukwerk erg uiteen liggen is het voor ons onmogelijk om hier vaste prijzen voor te hanteren. Ieder drukwerk product is anders en prijzen hiervoor zijn daardoor op aanvraag.

Ben je benieuwd wat jouw drukwerk ongeveer zou kosten? Neem dan contact met ons op via 078 880 1428 of onderstaand contactformulier.

Direct contact?

Bel ons als u snel contact met ons wilt. Aan de telefoon kunnen wij uw vragen direct beantwoorden!

Stuur ons een bericht

Meer weten over plakt?