078 880 1428 info@plaktreclame.nl

Maak kennis met plakt!

Meer over Plakt Reclame en Belettering

PLAKT! staat voor duidelijke afspraken en vakmanschap. Met vele jaren praktijkervaring in de beletteringswereld staan wij met veel kennis en kunde klaar voor jou.

Diversiteit

Plakt! biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Variërend van carwrapping, autobelettering, raamtinten, XL wandprint en reclame-uitingen, zoals spandoeken en (raam)belettering.
Daarnaast werkt Plakt! regelmatig in opdracht van collega’s (signmakers en carwrappers) en reclamebureaus.

 

Samenwerken met klant

Plakt! is een persoonlijk bedrijf, dus samenwerking is de basis van de uitvoering. In het voortraject werkt Plakt! nauw samen met de klant, al is het startpunt regelmatig anders. Soms komt een klant met een idee of een kant-en-klaar ontwerp. Andere keren krijg Plakt! een blanco opdracht en ontstaat al brainstormend een ontwerp. Vooral in de uitvoering en werkstijl laat Plakt! zien waarin het zich onderscheidt.

 

Werkstijl

Plakt! staat voor kwaliteit. De klant ervaart dat door de nette werkwijze met kwaliteitsproducten en door het pittige werktempo waardoor een klus regelmatig net iets eerder af is dan verwacht.
Klanten waarderen de werkwijze van Plakt! vooral om de rust die wij uitstralen, onze secure manier van werken en omdat wij nakomen wat wij vooraf met hen hebben afgesproken. Klanten gunnen Plakt! het vertrouwen, omdat zij hebben ervaren dat Plakt! klanten ontzorgt en dat hun opdracht altijd goed (of zelfs net iets beter) wordt uitgevoerd.

 

DESKUNDIG ADVIES

Wat jij in gedachten hebt, voert PLAKT! uit en nog beter. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met je meedenken en je deskundig adviseren, zowel over de grafische vertaling als over de technische uitvoering. Binnen de creatieve en technische mogelijkheden veranderen we jouw idee in een realistische uitvoering.
Vanuit het advies of de aanvraag maken wij duidelijke en vooral heldere offertes. Wat wij in de offerte afspreken, maken wij waar. Wij houden van zekerheid, van duidelijkheid en van heldere afspraken. Dus kun je dat ook van ons verwachten.

 

ONDERSCHEIDEND ONTWERPEN

Het uitwerken van een idee, wens of opdracht naar een ontwerp, geeft telkens weer een kick. Wij het ontwerp zo maken dat jouw (bedrijfs)naam, logo, boodschap of visual opvalt en onderscheidend is. Vanuit ervaring weten wij waarop te letten en wat werkt en hoe het net even anders kan.
Heb je (nog) geen eigen stijl of huisstijl? Wij helpen je graag verder met een ontwerp dat sprekend, treffend en duidelijk is.

 

ACCURATE PRODUCTIE

PLAKT! heeft diverse hoogwaardige printers in huis en produceert dus merendeel zelf. Daarmee garanderen we goede kwaliteit van de productie, de materialen en de uitvoering.
Wat we niet kunnen maken, laten we door geselecteerde partners doen. Ook dan houden we de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Wij willen zelf alleen maar het beste, dus eisen we dat ook voor onze klanten.

 

LEVEREN EN MONTEREN

Wanneer het ontwerp gereed is, verzorgt PLAKT! de levering en/of montage. Het monteren, plakken of ophangen doen we zelf op een nauwkeurige manier met oog voor detail.
PLAKT! begrijpt het spanningsveld tussen opdracht en het moment van leveren. Vaak is haast geboden, maar daarbij willen wij kwaliteit niet de dupe van laten zijn. Toch zorgen we ervoor wij de afspraken nakomen, want wat wij beloven, doen we ook. Daarom spreken we tijdens de opdrachtbespreking al door of het mogelijk is of niet, zodat we duidelijk en helder voor elkaar wat jij van ons mag verwachten

Wat wij doen

reclame plakt dordrecht stickering

reclame

belettering dordrecht plakt reclame

Belettering

autowrap carwrap plakt dordrecht

Carwrapping

raam blinderen windowtint plakt dordrecht

Windowtinting

ppf lakprotectie folie plakt reclame dordrecht

PPF Lakprotectie

wandprint plakt reclame belettering dordrecht

XL wandprints

interieur wrapping plakt reclame belettering dordrecht

Interieur wrapping

drukwerk huisstijl plakt dordrecht

Drukwerk

Krijg een beter beeld van Plakt Reclame & Belettering door onze bedrijfsvideo te bekijken!

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb meerdere ervaringen met Plakt, en bij allemaal valt maar 1 ding op: een zeldzaam punctueel betrokken bedrijf. Zaken die zij onder andere hebben opgepakt: Bestickering etalageruit, geprint behang in de zaak, getinte raamfolie auto en carwrapping.

Rob Huisman

Interdobs

De koffie bij Plakt is heerlijk! Afspraak is afspraak en ook nog een keur geplakt. Wij blijven nog jaren plakken!

John van Dorst

Taaq Hoveniers

Plakt doet voor ons alles op het gebied van reclame-uiting van ons bedrijfspand als ook onze bedrijfswagens. Ze zijn zeer gedreven, flexibele en ervaren plakkerts!

Frank van Leeuwen

Van Leeuwen Carcosmetics

Plakt ontzorgt. We hoeven maar een mail met een vraag te sturen en zij zorgen voor de verdere invulling en veelal snelle uitvoering. Dat werkt prettig.

Gitte Peeters

Stichting Het Spectrum

Werk waar we trots

op zijn

Bekijk hier foto’s van projecten die wij onlangs afgerond hebben.

Kom eens langs op onze locatie