078 880 1428 info@plaktreclame.nl

Interieur wrapping

Geef je keuken, kasten(wanden), vensterbanken of gladde meubels een nieuwe look en een langer leven. In een mum van tijd ziet het er anders uit dankzij interieur wrapping. Snel en voor een aantrekkelijkere prijs.

Interieur wrapping is tevens een goede bescherming, want het is kras- en stootvast. Zo kun je – bij normaal gebruik – de levensduur verlengen met circa 10 jaar.
Voor deze nieuwe uitstraling kun je kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en structuren. Van houtlook tot marmer en van metaal tot betonlook of RAL kleuren.

Om jouw metamorfose goed uit te voeren, komt PLAKT! langs om jouw wensen door te nemen, een materiaalkeus te maken en om de objecten in te meten.
Bij de volgende afspraak neemt PLAKT! alle materialen mee en gaat met de uitvoering aan de slag.

Is jouw keuken nog prima, maar wil je eigenlijk wel een keer iets anders? Dan is interieur wrapping dé oplossing. Binnen een dag heeft jouw keuken al een geheel nieuwe look. Zonder rommel! En jij hoeft niets te doen, want de kasten hoef je niet eens leeg te halen.
Veel goedkoper dan een nieuwe keuken kopen!

Wil je weten of jouw meubel of keuken geschikt is voor interieurwrapping? App een foto naar PLAKT! 06 48 79 78 03

Voorbeelden van interieur wraps

Hieronder kunt u voorbeelden bekijken van de interieur wraps die wij geleverd hebben. Bent u naar iets specifieks op zoek en is daar geen voorbeeld van? Neem dan contact met ons op!

Prijzen

Doordat de mogelijkheden op het gebied van interieur wrapping erg uiteen liggen is het voor ons onmogelijk om hier vaste prijzen voor te hanteren. Ieder project is op maat gemaakt en prijzen hiervoor zijn daardoor op aanvraag.

Ben je benieuwd wat jouw interieur wrap ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op via 078 880 1428 of onderstaand contactformulier.

Heb je interesse in een interieur wrap?

Dan kun je met het contactformulier ons een bericht sturen. Nadat je het verzonden hebt proberen we binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Heb je al een goed idee van wat je wilt? Probeer dit dan zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Op die manier krijgen wij een beter beeld van je wensen en kunnen we je beter helpen!

Stuur ons een bericht

Meer weten over plakt?