078 880 1428 info@plaktreclame.nl

Erkend signbedrijf

Plakt! is sibon gecertificeerd

Als u zich op de markt van reclameproductie oriënteert, stuit u op een bonte verzameling van bedrijven die uiteenlopende specialismen en ambities hebben. Zoekt u een bedrijf dat de productie van uw tastbare reclame-objecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend Signbedrijf aan het juiste adres.

Keurmerk & Promotie

De gekwalificeerde bedrijven zijn vaak niet te onderscheiden van de beunhazen. Dat komt het imago van de bedrijfstak niet ten goede.
Erkenningsregelingen geven gekwalificeerde bedrijven een middel om zich te onderscheiden in de markt. De signsector heeft haar eigen keurmerk: bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON. Een van de belangrijkste doelstellingen van SI’BON is het begrip ‘sign’ in het algemeen te promoten en in het bijzonder de aangesloten signbedrijven landelijke bekendheid te geven. Dit gebeurt onder meer met landelijke promotie, deelname aan beurzen en de website van SI’BON. Deze linkt de sites van de aangesloten bedrijven aan elkaar, heeft continu vernieuwde content en zoekmachine-optimalisatie genereert vervolgens een hoge ranking. En met het erkenningsschild zorgt het aangesloten signbedrijf eenvoudig zelf voor de lokale promotie en herkenning.

 

Landelijk netwerk

Bij de brancheorganisatie SI’BON is het belang van samenwerking tussen de signbedrijven groot. De gezamenlijke kennis van ondernemerszaken en technische vraagstukken staat ter beschikking van elk aangesloten signbedrijf. Ook voor reclameprojecten die op meerdere plaatsen in het land dienen te worden gerealiseerd, kan het netwerk van signbedrijven efficiënt voor een lokale invulling zorgdragen. Via een uitgebreide database van specialismen, die alleen voor alle aangesloten bedrijven beschikbaar is, kan het Erkend Signbedrijf een beroep doen op een collega signbedrijf. Daarnaast biedt SI’BON de signbedrijven ook gelegenheid om met elkaar in contact te treden op een sportieve middag, tijdens een meeting of bij een educatieve cursus.

 

Brancheorganisatie

Als dé overkoepelende organisatie voor sign biedt SI’BON een brede dienstverlening aan haar leden. Op vele vlakken ondersteunt SI’BON de aangesloten bedrijven. Met meetings, seminars, excursies, bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven worden de aangesloten signbedrijven op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, branche-ontwikkelingen en wetgeving geïnformeerd. Ter verbreding van de vakkennis biedt SI’BON een gevarieerd pakket van cursussen en trainingen aan en zet zij zich daarnaast in voor de ontwikkeling van de MBO beroepsopleiding Signmaker. SI’BON is voor duurzaam samenwerken, de grondlegger voor de sign-cao en veilig werken. In samenwerking met de VSBN en de LBV heeft zij zowel een Arbo-catalogus als een erkend branchemodel voor de RI&E ontwikkeld. En met de collectieve verzekeringen van SI’BON kunnen er veel risico’s worden geëlimineerd. Voor een individueel signbedrijf is er in collectief verband bij SI’BON veel voordeel te behalen.

sibon erkend bedrijf

Kom eens langs op onze locatie