078 880 1428 info@plaktreclame.nl

PPF lakprotectie

Bescherm de laklaag van jouw (bedrijfs)auto met PPF lakprotectie folie van PLAKT!.

Je bent het liefst zo zuinig mogelijk op je auto. De nagenoeg onzichtbare, transparante lakprotectiefolie kan je daarbij helpen. Het is een beschermlaag tegen lichte steenslag en krassen die PLAKT! aanbrengt op de autolak.

De folie is zelf helend, wat betekent dat oppervlakkige krassen op de folie verdwijnen door zonlicht en uv-straling.

Houd hiermee rekening

Afhankelijk van de te beplakken delen vergt het aanbrengen van PPF lakprotectiefolie tijd. Je hebt dan één tot drie dagen geen auto.

De fabrikant geeft je 10 jaar garantie op de folie en PLAKT! geeft je een jaar garantie op de montage. De ervaring leert dat op de steenslaggevoelige delen van de auto, zoals de bumper en de motorkap, de folie na circa 5 jaar aan vervanging toe is.

Werk waar we trots op zijn

Hieronder kunt u voorbeelden bekijken van PPF lakprotectie die wij geleverd hebben. Bent u naar iets specifieks op zoek en is daar geen voorbeeld van? Neem dan contact met ons op!

Prijzen

Doordat de mogelijkheden op het gebied van PPF lakprotectie erg uiteen liggen is het voor ons onmogelijk om hier vaste prijzen voor te hanteren. Ieder lakprotectie project is op maat gemaakt en prijzen hiervoor zijn daardoor op aanvraag.

Ben je benieuwd wat jouw PPF lakprotectie ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op via 078 880 1428 of onderstaand contactformulier.

Direct contact?

Bel ons als u snel contact met ons wilt. Aan de telefoon kunnen wij uw vragen direct beantwoorden!

Stuur ons een bericht

Meer weten over plakt?