078 880 1428 info@plaktreclame.nl

Belettering

Belettering

Belettering is een simpele, snelle en mooie manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Of het gaat om een etalageruit, bord aan de gevel, auto(reclame)belettering of een volledige carwrap. Plakt! reclame en belettering verzorgt het, geheel volgens jouw wensen.

 

Ontwerp

Bij Plakt! kun je terecht met een idee voor een ontwerp of een kant-en-klaar plan. Samen bepalen we de best passende uitvoering en dan gaat Plakt! aan de slag met de realisering.
Bel maar gewoon, dan kunnen we samen de mogelijkheden doornemen.

Werk waar we trots op zijn

Hieronder kunt u voorbeelden bekijken van de reclame producten die wij geleverd hebben. Bent u naar iets specifieks op zoek en is daar geen voorbeeld van? Neem dan contact met ons op!

Prijzen

Doordat de mogelijkheden op het gebied van reclame uitingen erg uiteen liggen is het voor ons onmogelijk om hier vaste prijzen voor te hanteren. Ieder reclame project is op maat gemaakt en prijzen hiervoor zijn daardoor op aanvraag.

Ben je benieuwd wat jouw reclame project ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op via 078 880 1428 of onderstaand contactformulier.

Direct contact?

Bel ons als u snel contact met ons wilt. Aan de telefoon kunnen wij uw vragen direct beantwoorden!

Stuur ons een bericht

Meer weten over plakt?